Τρίτη 7 Απριλίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ 6/4/09


7 σχόλια:

Unknown είπε...

Στην ενημέρωση σας γράφετε: “χθεσινή συνάντηση...”, “συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα...”, “αποφασίστηκε και ανέλαβαν συγκεκριμένα άτομα τα παρακάτω...”, “στο επόμενο Συντονιστικό (13-4-2009)...”, “να δράσουμε μαζί με στόχο....”. Τελειώνει δε η ενημέρωσή σας με το: “Το επόμενο Συντονιστικό θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Απριλίου και η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη για να προχωρήσουμε!!!”

Θα ήθελα λοιπόν να αναφέρετε ΠΟΥ γίνονται οι συναντήσεις ΣΑΣ, ΠΟΙΟΙ αποφάσισαν, και τέλος ΠΟΙΟΙ ανέλαβαν όσα ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ! Επίσης θα ήθελα να αναφέρετε ΠΟΙΟΣ μετέχει στο Συντονιστικό, και τέλος πάντων θα ήθελα να γνωρίζω ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που αποφασίζουν να δράσουν για εμένα ως κάτοικο του Γκύζη! Θεωρώ με άλλα λόγια απαράδεκτα όλα αυτά τα αόριστα κείμενα χωρίς πουθενά να βλέπω τόπο, χρόνο και ονόματα!

Ευχαριστώ θερμά,

Ένας κάτοικος του Γκύζη

katoikoi_gizi_poligono είπε...

des tis palaioteres anartiseis kai 8a to vreis pou sinantiomaste den einai krifo. Oi apofaseis kai oi energeies tou sintonistikou exoun na kanoun MONO me tis apofasis tis sineleusis. kai ta sintonistika kai oi sineleusis einai anoixtes erxetai opoios 8elei..i toso epimoni anazitisi onomaton den einai kai toso oraio prama (sini8os kapoioi alloi rotane tetoia pramata.....)

Unknown είπε...

Κύριοι & Κυρίες του συντονιστικού: Είναι ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ (το λιγότερο) που αφήνετε υπονοούμενα ότι συνήθως «κάποιοι άλλοι» ρωτάνε τέτοια πράγματα!!!

Κύριοι & Κυρίες του συντονιστικού: Δεν είναι υποχρεωμένος κανένας νέος χρήστης του blog σας να ανατρέχει όλο το history για να βρει τις πληροφορίες αυτές! Είναι μάλιστα το λιγότερο ΓΕΛΟΙΟ και προκαλεί γέλιο να προτείνετε κάτι τέτοιο και μάλιστα δημοσίως (αλήθεια σκέφτεστε καθόλου πριν γράψετε)?

Κύριοι & Κυρίες του συντονιστικού: Πια καλός εννοούμενη οργάνωση των κατοίκων μιας περιοχής, έχει απαίτηση να συμμετέχουν ενεργά οι κάτοικοί της και δεν αναγράφει στις ανακοινώσεις της την τοποθεσία των συνελεύσεων??? Πια καλός εννοούμενη οργάνωση των κατοίκων μιας περιοχής, δεν βάζει ούτε ΚΑΝ στις αφίσες της το μέρος που μπορούν να πάνε οι κάτοικοι για να συμμετάσχουν σε μια συνέλευση??? Πια καλός εννοούμενη οργάνωση των κατοίκων μιας περιοχής, έχει την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να ανατρέχουν οι κάτοικοι στο blog-history για τα παραπάνω, όταν οι κάτοικοι αυτοί μπορεί να ΜΗΝ έχουν καν πρόσβαση, (δεν είμαι από αυτούς),σε υπολογιστή και internet??? Πια καλός εννοούμενη οργάνωση των κατοίκων μιας περιοχής, που υποτίθεται ότι επιζητά την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της, υποδεικνύει και αναγκάζει έναν κάτοικο να ψάχνει τo blog-history αντί να τον διευκολύνει??? Θα μας τρελάνετε??? Στο κάτω-κάτω της γραφής, πείτε μας ένα λόγο που δεν κάνετε τα παραπάνω!

Κύριοι & Κυρίες του συντονιστικού: Δεν σας ζήτησα ούτε δελτίο ταυτότητας, ούτε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων! Αφήστε λοιπόν τις κορώνες και τις δήθεν δηλώσεις! Να τα λέτε σε άλλους αυτά!!!

Το να έχετε το θάρρος να υπογράφετε τα κείμενά σας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ! Το να αναφέρετε ποιος αναλαμβάνει δράση (και ποια είναι αυτή) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ! Τέλος, και κυριότερο, το να λέτε που γίνονται οι συνελεύσεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!

Και θα κλείσω χρησιμοποιώντας την ίδια γλώσσα με εσάς.....:
συνήθως «άλλοι φοβούνται» την αναγραφή ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ στοιχείων που ένας κάτοικος ζητάει προκειμένου να έρθει και να συμμετάσχει στις συνελεύσεις της γειτονιάς του! Όσο συνεχίζετε σε αυτές τις μεθόδους και απαντήσεις «άλλων τύπων και ηθών» δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να μας βρείτε στο πλάι σας!!! Και κάποιοι από εμάς (τους κατοίκους ντε... τι νομίζατε?), θα συνεχίσουμε να απορούμε για τα πραγματικά κίνητρα των αποφάσεων-ενεργειών σας, ακόμα και αν «επιφανειακά» έχουν αγνές προθέσεις και ειλικρινή κίνητρα!!!

Kάτοικος Γκύζη

Unknown είπε...

Και κάτι που ξέχασα να ρωτήσω στο προηγούμενο post μου:

Αλήθεια.... σήμερα που ΕΧΕΤΕ συντονιστικό και ζητάτε την συμμετοχή μας (τι λες τώρα.....!!!), θα μας πείτε που θα γίνει, ώστε να έχει νόημα η πρόσκληση σας? Όχι τίποτε άλλο, αλλά την θεωρείτε και «απαραίτητη»....!!!

katoikoi_gizi_poligono είπε...

re file mas douleveis?? zitas onomata 500 katoikon na ta grapsoume sto internet?? pas kala? oute organosi eimaste pou les..oso gia afises exoun koli8ei dekades xiliades afises gia sineleusis-poreies-diadiloseis-ekdiloseis pou exoun kanei oi katoikoi gizi-poligonou kai KA8E fora enimeronoume oti i sigkentrosi tou sintonistikou einai ka8e deutera 6-8 politistiko kentro dimou a8inaion odos vafeioxoriou (ekei iparxei anakoinosi). anoixtes einai oi diadikasies opoios 8elei erxetai..

Unknown είπε...

Φίλε ή φίλη, μάλλον εσύ μας δουλεύεις!!! Και πάλι καλά που το δούλεμα γίνεται δημόσια για να το βλέπουν όλοι! Δείξε μου εσύ σε πιο post ζήτησα εγώ να μπουν 500 ονόματα στο internet! Εκτός και αν τα συγκεκριμένα άτομα που γράφεις ΕΣΥ στην ανακοίνωση ότι «αναλαμβάνουν συγκεκριμένες δράσεις» ..... είναι..........500!!! Επίσης πουθενά και σε καμία αφίσα (είτε στο blog, είτε στους δρόμους, αφού είναι οι ίδιες.....) δεν αναγράφεις αυτό που έγραψες τώρα (επιτέλους!!!), ότι οι συνελεύσεις γίνονται στην Βαφιοχωρίου κλπ!!! Εκτός και αν (επαναλαμβάνω) έχεις την απαίτηση να κάνουμε login στο internet και search στο blog-history για να μάθουμε, κάθε φορά που βλέπουμε μια νέα αφίσα....

Κάτοικος Γκύζη

ΥΓ. Και ξέρεις κάτι μεγάλε/η..... αν τα είχες γράψει στην αφίσα, δεν θα σου ζήταγα ούτε τα 500 ονόματά σας, ούτε τα πολιτικά σας πιστεύω, ούτε υπεύθυνη δήλωση των κοινωνικών σας φρονημάτων.... :) :) :)

katoikoi_gizi_poligono είπε...

φίλε βασιλη, δεν εχεις καταλάβει οτι εδω γραφουν διαφορετικοι ανθρωποι καθε φορα σαν κατοικοι-γκυζη-πολυγωνο. στο πρωτο σου ποστ ζητας ονοματα. αυτο ειναι εντελως ανεφικτο να δημοσιοποιηθει για διαφορους λογους.καταρχην ο,τι αποφασεις παιρνει το συντονιστικο ειναι συμφωνες (δεν εχει παρουσιαστει καποια διαφωνια/ενσταση μεχρι στιγμης σε συνελευση/συγκεντρωση) με τις αποφασεις των συγκεντρωσεων των κατοικων στις οποιες εχουν συμμετεχει ενεργα 100αδες κατοικοι (μονο οι υπογραφες απο οσο ξερω που εχουν μαζευτει ειναι πανω απο 300 νομιζω). το να γραφτει στο διαδικτυο ονομαστικα ποιος ανελαβε να αγορασει μπογιες ή να βγαλει φωτοτυπιες ειναι τραγικο! Για τον τοπο και χρονο του συντονιστικου απο την πρωτη σελιδα του Blog στην τελευταια αποφαση συνελευσης αναγραφεται αν το παρατηρησες...επισης σε παλαιοτερες ανακοινωσεις (κατω κατω πας και εχει link ενα click ειναι) μεχρι και ΧΑΡΤΗΣ υπαρχει με το σημειο συναντησης! Λιγο προσοχη σε αυτα που γραφουμε!

φιλικα