Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ


Το Συντονιστικό Συνέλευσης Κατοίκων Γκύζη – Πολυγώνου καλεί συνελεύσεις κατοίκων περιοχών / γειτονιών που έχουν κινητοποιηθεί ενάντια σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας σε μια συζήτηση για ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων που αφορούν τις μέχρι σήμερα κινητοποιήσεις, τη συνέχισή τους, την εξέλιξη των προσφυγών στην δικαιοσύνη, αλλά και τα επιστημονικά στοιχεία σχετικά με τις επιπτώσεις των κινητών επικοινωνιών στην ανθρώπινη υγεία.
ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ
(Πεδίο Άρεως–οδ.Μουστοξύδη/Ευελπίδων)
ΤΡΙΤΗ 7/7/09 ΩΡΑ 19:30

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

ΠΟΡΕΙΑ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛ.ΓΚΥΖΗ 17/6/09 19:00

ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ!

Τους τελευταίους μήνες τα κινήματα κατοίκων ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις. Στην Αττική, στις περιοχές Γκύζη - Πολύγωνο, Ελληνορώσων, Ν. Κόσμο, Ν. Λιόσια, Μελίσσια, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα (δήμος Συκεών -Θεσσαλονίκη, Βόλος κλπ) μαζικές διαδηλώσεις 100δων κατοίκων απενεργοποίησαν δεκάδες κεραίες στέλνοντας με τον πιο δυναμικό και αποφασιστικό τρόπο το μήνυμα του αγώνα σε κράτος – εταιρίες - ιδιοκτήτες κτηρίων. Οι αγώνες των κατοίκων της περιοχής μας είχαν ως αποτέλεσμα την καταστροφή του «δάσους κεραιών» της οδ. Κυπριανού αλλά και την απενεργοποίηση 2 ακόμη κεραιών σε Γκύζη-Πολύγωνο. Όμως, οι εταιρίες κινητής δολοφονίας με την ανοχή του σάπιου κράτους και των ασυνείδητων-φιλάργυρων ιδιοκτητών συνεχίζουν να μας εκθέτουν σε επικίνδυνη ακτινοβολία, ενεργοποιώντας μάλιστα τις κεραίες της WIND στην οδ. Βαρβάκη (κτίριο ιδιοκτησίας Μ. ΛΑΒΔΑ), και της COSMOTE οδ. Τσαλδάρη/Κρέσνας (εντός ΕΥΔΑΠ) που οι ίδιοι οι κάτοικοι απενεργοποίησαν με τα χέρια τους κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων.

ΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!

ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ – ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΕΡΑΙΕΣ ΓΙΑ

*ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ - ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΓΕΙΤΝΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΣΧΟΛΕΙΑ
*ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΚΥΖΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 17/6/09 ΩΡΑ 19:00

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΚΥΖΗ-ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Ενημέρωση από το συντονιστικο της 1/6/2009

Στο χτεσινό Συντονιστικό αποφασίστηκαν:

-Διαδήλωση ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας 17/6 Τετάρτη 19:00 Συγκέντρωση πλατεία Γκύζη και μετά πορεία. Θα σταλεί επιστολή προς τους συλλόγους των σχολείων της περιοχής για να συμμετέχουν στο επόμενο συντονιστικό για την διοργάνωση της διαδήλωσης.
-Επόμενο συντονιστικό Τρίτη 09/06 19:00 στο λοφάκι Φινοπούλου.

Η παρουσία μας είναι απαραίτητη για την συνέχιση των αγώνων μας.